Løgstrup Borgerforening

lokalt er genialt

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Løgstrup Borgerforening har gennem årene investeret i flagstænger og flag til at pynte i flere af byens gader ved særlige lejligheder.

Flagsjakket er en gruppe af frivillige Løgstrupborgere, der i samarbejde med Borgerforeningens bestyrelse, sørger for at flagene bliver sat op. Alle byens borgere er velkommen i flagsjakket og kan her blive medlem af facebook gruppen
Løgstrup Flagsjakhttps://www.facebook.com/groups/290462211288038/

Flagsjakket står for opsætning til konformationerne for byens børn og ved LG&IF's sommerfest i juni hjælper skolen med opsætningen.

Gennem de seneste år har vi ud over de faste flagdage, flaget ved Dronning Margrethes 80 års fødselsdag i 2020, 75 året for Danmarks befrielse i 2020 og 9.klassernens sidste skoledag under corona, hvor de ikke måtte fejre det sammen med resten af skolen. Vi lavede ligeledes flagalle, da vi optog vores Landsbyfilm i 2022.

Vi har også fået skabt en tradition omkring fejring af 1. skoledag efter sommerferien. Flagene bliver hejst på Skolegade og Vordevej til stor glæde for både de nye skolestartere og de øvrige elever og personale på Løgstrup skole.

Som medlem af Løgstrup Borgerforening kan du låne Borgerforeningens flag. Vi gør opmærksom på at udlånet er personligt og ikke må føres videre til en tredje part. Navn, adresse og anledning på låneren bliver noteret. Eventuelle skader som følge af udlånet pålægges låner at erstatte.

Vi har 4 holdere til flagstænger som kan lånes, hvis der ikke er flaghuller på jeres adresse.

For at rette henvendelse vedrørende lån af flag skal du benytte dig af nedenstående formular, hvorefter du modtager en mail fra Borgerforeningen.

Har du et forslag eller ønske til dage hvor alle byens flag sættes op kan dette sendes til Borgerforeningen på info@8831borger.dk
*Krævet information.
Navn? * Skriv dit navn
Adresse? * Skiv din adresse
Mail adresse? * Skriv din e-mail adresse
Mobil nr.? * Skriv dit mobilnummer
Anledning flagene skal bruges? * Skriv i hvilken anledning flagene skal bruges
Dato for lån? * Skriv hvornår flagene ønskes lånt
Antal flag der skal lånes? * Angiv hvor mange flag du ønsker at låne
Hvor skal flagene sættes op? * Skriv hvor flagene skal sættes op

Sidefod

Fb ikon

 Løgstrup Borgerforening

info@8831borger.dk 

Kontonr.: 9570 13552568

CVR:16221546

mob pay Klik her

 

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner.