Løgstrup Udviklingsråd under borgerforeningen arbejder for tiden på, at få oprettet en gruppe af landsbypedeller, som andre byer i Viborg Kommune ligeledes har etableret.
Tanken med landsbypedellerne er, at gruppen skal tage sig af opgaver med vedligeholdelse og forskønnelse af byen, som ikke i forvejen bliver udført af kommunen, samt støtte op om fælles aktiviteter, som fremmer trivsel og sammenhold i byen. Samtidigt skal der være god tid til at nyde hinandens selskab.


Første indledende møde for landsbypedellerne holdes fredag d. 25. sept. kl. 15.00 i Sognegården. Der er allerede en god håndfuld, der har tilkendegivet, at de ønsker at deltage i gruppen af landsbypedeller, men der er plads til flere, både mænd og kvinder.


Hvis du også har lyst til at deltage, så mød frisk op i sognegården på fredag, eller hvis du er forhindret, men gerne vil deltage fremover,  så giv besked til Henrik Sørensen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Anders Jensen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fra Løgstrup Udviklingsråd.


Tilstede på mødet på fredag vil også være Kurt Mosgaard fra Mønsted, som vil fortælle om, hvordan de er startet op med deres landsbypedeller.