Løgstrup Borgerforening

lokalt er genialt

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Borgerforeningen har brug for din opbakning og dit medlemskab.

Vores økonomi er udelukkende baseret på borgeres og virksomheders støttebeløb til at finansiere bl.a. flagstænger, julebelysning og tilskud til aktiviteter som eksempelvis Sct. Hans, foredrag o.l.

Som medlem af Borgerforeningen kan du gratis låne flag og flagstænger, når du holder en privat fest.

Kontingentet er fastsat på generalforsamlingen 2019 til følgende:

• Personligt medlemskab:    100 kr.
  • Husstandsmedlemskab:    200 kr.
  • Erhvervsdrivende:            200 kr.

Vi tager selvfølgelig imod højere beløb, hvis man gerne vil bidrage med mere end kontingentet.

Ønsker du/I at blive medlem af Løgstrup Borgerforening, bedes nedenstående formular udfyldt.

Ved udfyldelse af formularen, bliver du bedt om at acceptere foreningens håndtering af personlige oplysninger, du kan læse om det HER (Dette kræves, i henhold til EU's persondataforordning GDPR).
Du bliver også bedt om at tage stilling til, om du ønsker at modtage nyhedsmails fra foreningen.

Har du ikke en e-mail adresse, kan du kontakte kasserer Maj-Britt Støttrup Mogensen på telefon 4181 9975

*Krævet information.
Fornavn * Skriv dit fornavn
Efternavn? * Skriv dit efternavn