Nu er turen kommet til Løgstrup.

Løgstrup har fået bevilget 5,5 mio. kr. af Viborg Kommune og Bolig og Planstyrelsen til udviklingen og realisering af projekter i forbindelse med områdefornyelsen. Det er en 5-årig indsats der i igangsættes – alt sammen for at styrke Løgstrup som et levende og attraktivt bysamfund.

Mandag d. 26. juni blev der afholdt opstartsmøde i Sognehuset. Til mødet deltog den nedsatte følgegruppe, der skal følge områdefornyelsen på helt tæt hånd. Følgegruppen består af repræsentanter fra byens foreninger, beboere og erhvervsliv. En god sammensat gruppe, der skal repræsentere byens interesser bredt.

Derudover deltog Viborg Kommune som bygherre på projektet samt LABLAND arkitekter, der som rådgivere vil hjælpe os med at udvikle og skitsere på de konkrete projekter.

Områdefornyelsen bygger videre på den proces og de projekter der blev udvalgt i forbindelse med den lokale udviklingsplan. Der er bl.a. fokus på at etablere nye samlingssteder i byen, at løfte hovedgaden og bycentrum omkring Dagli´Brugsen, at skabe et mødested for unge samt generelt trafiksikkerhed. Og endnu mere.

I slutningen af 2023 skal der udformes et program, der udpeger en række projekter, som der skal arbejdes med i de følgende 5 år. Når byrådet og Bolig og Planstyrelsen har godkendt det færdige program i starten af 2024, kan vi tage hul på realiseringen af projekterne.

Det færdige program med skitser og beskrivelser vil blive præsenteret til et borgermøde i slutningen af 2023. Nærmere info følger.

Har du spørgsmål til projektet, så kontakt en af de lokale kontaktpersoner til områdefornyelsen Henrik Scandorff Sørensen mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Anders Jensen mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at komme i gang J

Fb ikon

 Løgstrup Borgerforening
info@8831borger.dk
Kontonr.: 9570 13552568

CVR:16221546

mob pay Klik her

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner.