Løgstrup Borgerforening

lokalt er genialt

På generalforsamlingen i august 2020 blev det besluttet at ændre program og regnskabsår således, at de følger kalenderåret. Dette gør at betaling af medlemskontingent flyttes fra april til januar.  Kontingentet bedes betalt efter 1. januar og helst inden 1. februar!

Der bliver endvidere ikke sendt girokort ud sammen med programmet længere da dette ganske enkelt er blevet for dyrt i gebyr og at langt de fleste betaler på enten MobilePay, kontant eller bankoverførsel.

Kontingentet kan betales ved bankoverførsel: 5980 5000342 - MobilePay til 55239 (husk at anføre adresse) eller kontant i Haircut by Trine P. i åbningstiden.

Pris for medlemskab er:

Personligt 100 kr.

Husstand  200 kr.

Erhverv    200 kr.

Husk at alle nye skal have udfyldt GDPR/Bliv medlem formularen som findes HER - blanketten kan også udleveres i papirform ved henvendelse til et bestyrelsesmedlem.

Programmet blev delt ud mellem jul og nytår - skulle vi mod forventning have glemt din adresse så kontakt os og vi kommer forbi med et eksemplar.

Sidefod

Fb ikon